Informacja prasowa z dn. 08.06.2018

Teraz szybciej znajdziesz części do motocykla

Nowy, ulepszony katalog od wiodącego specjalisty w zakresie zapłonu i czujników zawiera aż 1000 dodatkowych zastosowań, które mogą przydać się w bieżącym sezonie motocyklowym.

Firma NGK SPARK PLUG EUROPE całkowicie zmieniła i rozszerzyła katalog części do pojazdów dwukołowych na rok 2018-2019. Obejmuje on kompletny asortyment produktów marek NGK i NTK przeznaczonych do tego rodzaju pojazdów, z rysunkami i zawartością ulepszoną pod kątem szybszego wyszukiwania właściwych referencji.
Zawierający ponad 1000 nowych zastosowań, nowy design i nowe oznaczenia charakterystyki pojazdu katalog 2018-2019 oferuje świece zapłonowe, żarowe, fajki i sondy do motocykli, skuterów, quadów, pojazdów SSV oraz skuterów śnieżnych. Po raz pierwszy skutery są ujęte jako oddzielna grupa. Ponadto katalog podaje osiem świec zapłonowych wprowadzonych niedawno przez firmę NGK SPARK PLUG na rynek wtórny, wśród których są referencje pochodzące prosto z wyposażenia oryginalnego motocykli Suzuki, Kawasaki, Hondy i Ducati. W sumie katalog zawiera 16500 zastosowań na 456 stronach.

Wygoda Klienta była głównym celem podczas redagowania nowego katalogu” – mówi David Loy, Marketing Director Aftermarket EMEA w firmie NGK SPARK PLUG EUROPE – „chcieliśmy aby dystrybutorzy mogli jak najszybciej wyszukać właściwą referencję do każdego typu pojazdu dwukołowego. Dlatego przeredagowaliśmy layout katalogu pod kątem łatwego użytkowania i dodaliśmy nowe charakterystyki do każdego pojazdu i grupy produktów. Pomocne będą także podpowiedzi jak czytać nasze kody produktów i o czym pamiętać wymieniając stare świece na nowe.”

Nowy katalog produktów marek NGK/NTK jest wydany w 13 językach i jest już dostępny na rynku wtórnym. Można go także pobrać ze strony www.ngkntk.pl w formie pliku pdf.

NGKNTK_2W_CatalogueCover_Press_2018-06.jpg 720 K